Вчора у Києві NAUDI виступила співорганізатором важливої дипломатичної зустрічі представників української оборонної промисловості з аташе з питань оборони Посольств Франції, Іспанії, Італії, Польщі та Бельгії в Україні
Під час заходу обговорювалися актуальні проблеми оборонної промисловості та можливості розширення співпраці в інноваційних сферах між Україною та країнами-партнерами.
У своєму звернені на зустрічі заступник голови NAUDI Сергій Висоцький наголосив на критичній важливості прямих інвестицій в український оборонно-промисловий комплекс як для закупівлі вже виробленої, але не законтрактованої продукції, так і в масштабування виробництва. Аташе з питань оборони підтвердили, що ці питання вже перебувають на розгляді їхніх урядів і обіцяли реакцію найближчим часом. Також сторони дійшли згоди, що співпраця в оборонній сфері потребує посилення, оскільки нинішній рівень взаємодії залишається недостатнім.
Головною метою представників українського ОПК на цій зустрічі було висловити побажання та акцентувати на перспективах подальшої співпраці з європейськими країнами.
В ході зустрічі аташе з питань оборони п’яти країн висловили беззаперечну підтримку Україні та заявили про готовність сприяти кооперації у сфері зміцнення обороноздатності та безпеки України.