Делегація NAUDI взяла участь у відкритті Африканської аерокосмічної та оборонної виставки «Africa Aerospace and Defence Expo (AAD) 2024», яка проходить у місті Тшване, Південно-Африканська Республіка. «AAD 2024» є єдиною у своєму роді аерокосмічною та оборонною виставкою в Африці, що проводиться раз на два роки і вважається важливим національним надбанням для ПАР. Виставка триватиме з 18 по 24 вересня, і є однією з ключових подій для африканського оборонного сектору.
На церемонії відкриття разом із представниками NAUDI були присутні Посол України Любов Абравітова, Військовий аташе та представники Державного зовнішньоторговельного підприємства «СпецТехноЕкспорт». Виставка стала платформою для налагодження зовнішньоекономічних зв'язків, посилення співпраці з існуючими партнерами та пошуку нових постачальників сировини і комплектуючих.
NAUDI також має намір провести планові зустрічі та представити нові можливості для зміцнення оборонних і безпекових спроможностей міжнародним партнерам, спираючись на унікальний український досвід. Участь у «AAD Expo 2024» є важливим кроком у розвитку українсько-африканських відносин у сфері оборонної промисловості та відкриває нові перспективи для міжнародної кооперації.