З 3 по 6 вересня 2024 року в польському місті Кельце відбудеться 32-га Міжнародна виставка оборонної промисловості «MSPO 2024». Ця виставка надає унікальну можливість оборонним компаніям продемонструвати свої новітні продукти та послуги, а також встановити стратегічне партнерство з міжнародними гравцями на ринку.
На двох великих стендах NAUDI представить широкий спектр продукції своїх компаній-учасників, що входять до складу українського військово-промислового комплексу. Серед яких: Українська БронетехнікаKvertusAltairUkrspecsystemsAirlogixUKRTAC,«Radionix», «System Electronic Export», Archer«, «KTD Plus», «KTD Jupiter», "Атлон Авіа", «Aviation Systems of Ukraine», «UA Defence», «SpetsMashKomplekt», а також партнери з державного сектору, зокрема КБ «Луч».
MSPO об'єднує ключових представників світової оборонної промисловості з десятків країн, включаючи найбільші делегації з Австралії, США та Великої Британії. Виставка стане важливою платформою для делегації NAUDI для обміну досвідом, розширення співробітництва, презентації передових технологій і встановлення нових міжнародних ділових контактів.

Запрошуємо всіх відвідати стенди NAUDI: №G-29 у холі G (всередині) та №ZG-34 біля виходу 6 (стенд на вулиці).