В Києві відбулась зустріч компаній-учасників NAUDI за участю голови Асоціації Сергія Пашинського з парламентської делегацією Польщі – депутатами Сенату та Сейму, членами польсько-української групи дружби в особі Голови делегації Марціна Босацького, заступника голови парламентської комісії з оборони Сейму Иоанни Клузік-Ростовської, депутатки Олександри Вишневської та сенаторки Станечки-Габріели Моравської. Також на зустрічі був присутні Посол Республіки Польща в Україні Ярослава Гузи.

У своєму вітальному слові голова Асоціації подякував польським парламентарям за постійну підтримку України та окреслив конкретні виробничі програми, які могли би бути запущені підприємствами NAUDI спільно з польським ВПК – особливо у сфері посилення ППО. Також Сергій Пашинський спільно з представниками українських компаній відзначили пріоритетні види озброєння, які потребують Збройні Сили України та попросили польських парламентарів сприяти у питаннях рішення щодо постачання цих видів озброєнь.  

Польські парламентарі, у свою чергу, пообіцяли донести цю інформацію до Уряду та Міністерства оборони Польщі та розглянути озвучені проекти на потреби на рівні комісії Сейму по обороні.

Також українські компанії–члени NAUDI, поділилися з польською стороною досвідом застосування різних видів озброєння на полях війни.