ТОВ «КВЕРТУС» приєдналось до Національної асоціації оборонної промисловості України.

Українська компанія Kvertus спеціалізується на розробці та виробництві систем захисту від безпілотних літальних апаратів, а також систем радіоелектронної боротьби та розвідки.

Безпілотники грають дедалі більшу роль на фронті, і разом із тим зростає й потреба у протидії їм. Радіоелектронна боротьба (РЕБ) та радіоелектронна розвідка (РЕР) –– важливі аспекти боротьби з противником, які потрібно активно розвивати. Попит бійців на передовій на системи виявлення й перехоплення ворожих БпЛА дуже високий. Крім того, масовані атаки дронами-камікадзе на об'єкти критичної інфраструктури України показують потребу захисту цивільного населення.

Системи Kvertus використовують як у зоні бойових дій і на об’єктах військової, цивільної та критичної інфраструктури, так і для захисту приватної власності, в логістиці та під час проведення заходів, пов’язаних зі скупченням великої кількості людей.

Компанія має потужну матеріально-технічну базу, досвід використання обладнання в зоні бойових дій і власний дослідницький центр. Команда Kvertus постійно розвиває нові технології, вдосконалює свої системи протидії дронам і власні засоби розвідки.  

Впевнені, приєднання Kvertus до NAUDI відкриє нові можливості для виробництва і регулярного постачання якісних РЕБ та РЕР для потреб наших Сил оборони.